skip to Main Content
Florian Hiele

Ontmoet sociale angst lotgenoten

Welke uitdaging je in het leven ook hebt; wanneer je met meer mensen bent sta je sterker. Vanuit dat oogpunt zal het je zeker goed doen om mensen te gaan ontmoeten die ook sociale angsten ervaren.

Waarom gaat het vinden van lotgenoten je zo helpen?

Nu zijn er misschien wel mensen die tegen je zeggen. Ach, heb je sociale angsten? Daar moet je je gewoon overheen zetten! Of wel je wordt niet gehoord en begrepen. Ze begrijpen gewoon niet hoeveel angst jij ervaart!

Door met andere lotgenoten je verhalen te delen ben je instaat om je begrepen te voelen. Dit begrip zorgt er voor dat je de goedkeuring krijgt. Zie je wel! Ik ben niet gek. Meer mensen hebben er last van!

Ook kun je met elkaar dingen gaan ondernemen om van je sociale angsten af te komen. Je kunt elkaar stimuleren om dingen te gaan doen die je eng vindt of zelfs met elkaar dingen te gaan ondernemen. Zo kun je stap voor stap je sociale angsten gaan overwinnen en je ervaringen weer delen met mensen die niet zo ver zijn als jij!

Waar kun je sociale angst lotgenoten vinden?

Bij het programma Sociale Vrijheid zit er gratis een forum bij. Het zijn allemaal lotgenoten die hun sociale angsten willen overwinnen. Het zijn dus geen mensen die bij de pakken neer gaan zitten en in de slachtofferrol blijven zitten. Nee, het zijn mensen die serieuze stappen maken om van hun klachten af te komen.

Inmiddels zijn er meer dan 90 leden en delen ze met elkaar hun ervaringen op het forum en/of in de chat. Hier kunnen ze direct met elkaar communiceren en helpen ze elkaar om wat ze leren in het programma Sociale Vrijheid toe te passen.

Wil je ook toegang tot het forum en de chat? Schaf dan het online programma Sociale Vrijheid aan waarin je bijna 5 maanden begeleid wordt door een ervaringsdeskundige en kun je veel meer zelf vertrouwen in je leven gaan ervaren!

Ook kun je er voor kiezen om naar één van de groepstrainingen Sociale Vrijheid te komen. Hier kun je een dag aan je angsten werken samen met andere mensen die sociale angsten ervaren. Lees meer over het Sociale Vrijheid Trainingsprogramma.

P.S. wil je 20 tips om je sociale angsten aan te pakken? Bekijk dan de gratis sociale angst videoserie.

Klaar om jouw sociale angsten te overwinnen?

Ontvang gratis 20 inzichten en voorkom de 5 meest gemaakte fouten...

Je gegevens blijven uiteraard geheim!

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top