skip to Main Content
Florian Hiele

Brief aan Florian – Het verhaal van Kees!

Hieronder een prachtig verhaal van Kees en hoe hij zijn angst & paniekaanvallen heeft kunnen overwinnen. In het afgelopen half jaar heb ik hem begeleid.

Beste Florian,

Na decennia lang met angsten te hebben rond gelopen en een zeer verscheidenheid aan therapieën, cursussen en alternatieve therapieën te hebben gevolgd voor mijn probleem sociale fobie/sociale angst, kwam ik op internet jou manier van behandeling tegen.

Omdat de therapieën, cursussen e.d. mij redelijk hadden geholpen, voelde ik dat het nog niet klaar was en ging op zoek wat ik miste en vond jou op mijn weg.

De therapieën, cursussen e.d. pakken over het algemeen het gedrag van jezelf aan en door oefeningen kom je ook tot resultaten, alleen het blijft niet hangen in je systeem en val je terug in je oude gewoontes waar je zo moeilijk afstand van wil of kan nemen.

Tijdens mijn intake gesprek met jou gaf je aan de wortel(s) van de angst(en) bloot te leggen om zo een definitieve verandering te weeg te brengen.

Dit sprak mij zeer aan omdat deze weg voor mij tot nu toe nog niet bewandeld was en ging enthousiast de eerste persoonlijke sessie met je in.

Tijdens de eerste sessie legde jij me uit hoe de “mind” en het lichaam werkt en kwamen we samen na zoeken op verschillende wortels van angst terecht.

Door te begrijpen hoe de “mind” en lichaam werkt en wat angst met je doet konden we direct succes boeken, diverse onderwerpen werden per sessie uitgeplozen totdat de wortel bereikt was om vervolgens door jou manier van behandelen eruit werden getrokken om zo de angst te laten verdwijnen.

Na elke sessie werd ik lichter in mijn daarvoor erg drukke hoofd, diverse tips and tricks ging ik toepassen in mijn dagelijks leven om te zien en voelen of dit werkte en ja dit werkte inderdaad!!!.

De vorderingen werden besproken in de daarop volgende sessie en een nieuw onderwerp werd aangepakt totdat alle wortels eruit waren en we samen tot de conclusie kwamen dat het label waar ik aan vast hing “sociale fobie” los kon laten om te concluderen dat ik nog wel in sommige situaties sociale angst ervoer maar hier steeds makkelijker  mee om kon gaan.

Na diverse maanden geen sessie gevolgd te hebben en goed in mijn vel te hebben gezeten, kwam tijdens mijn vakantie het gevoel op om toch nog een sessie te nemen om te bespreken hoe met gedachten om te gaan.

In deze sessie liet Florian mij zien hoe gedachten en gevoelens uit het verleden naar je toe komen om je wat te vertellen welke je moet omarmen en niet zoals ik probeerde weg te drukken.

Dit gaf mij echte sociale vrijheid!!!, ik kan nu kracht uit mezelf halen om op elk moment van de dag dat eventuele angsten opkomen dit als opening tot bevrijding ervan te zien en dat geeft ruimte om jezelf te zijn!!!.

De strijd om tegen het leven in te gaan is nog steeds aan het afbrokkelen en komt er steeds meer ruimte om het leven te omarmen en mee te gaan, waar geen angsten zijn, waar rust is en de vreugde uit jezelf naar boven komt.

Florian Hiele is een open en warme man, gezien zijn verleden met angsten heeft hij aan een half woord genoeg.

Hij laat je tijdens zijn privé sessies je op je gemak voelen en laat door middel van zijn vraagstelling jezelf nadenken en antwoord geven, waardoor het voor jezelf direct begrijpelijk is.

In elke sessie zit ook een stuk meditatie zodat je heel stil in jezelf wordt waardoor je de veranderingen ook direct waarneemt en er vrijheid ontstaat.

Ook zijn betrokkenheid via mail, telefoon of sms is erg prettig, je bewandeld je eigen weg niet alleen want Florian is bij je en dat geeft energie!!!.

Zijn manier van behandelen heeft er voor gezorgd dat ik weer controle kreeg over mijn leven en ben hem daar voor altijd dankbaar voor!!!.

Florian nogmaals bedankt voor je aanwezigheid, het was en is me een waar genoegen om met je samen te werken en wens jou het allerbeste toe voor nu en het heden.

Kees

P.S. Bij deze nog een boekentip voor een ieder die dit stuk leest en mij ook verder heeft geholpen.

Eckhart Tolle De kracht van het NU.

Klaar om jouw sociale angsten te overwinnen?

Ontvang gratis 20 inzichten en voorkom de 5 meest gemaakte fouten...

Je gegevens blijven uiteraard geheim!

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top