skip to Main Content
Florian Hiele

Sociale angst forum

Het sociale angst forum is een krachtig forum waar mensen die  sociale angst ervaren elkaar kunnen ondersteunen en helpen hun sociale angsten te overwinnen. Het forum bestaat al een tijdje en wordt onderhouden door Florian Hiele. Wanneer je ergens niet uit komt, kun je een vraag stellen en geeft hij of één van de andere 200+  leden er antwoord op. Zo kun je vragen stellen over angsten, delen dat je een overwinning hebt geboekt of tips delen die voor jou hebben gewerkt.

Het sociale angst forum is de plek om serieus je angst-klachten aan te pakken en het zal je veel ondersteuning geven. Iedereen kan toegang krijgen tot het sociale angst forum, maar er wordt wel van je verwacht dat je net als de andere leden van het forum actief bezig bent om je sociale angst aan te pakken.

Wil je toegang tot het sociale angst forum?

Je krijgt gratis toegang tot het forum wanneer jij het online programma “Sociale Vrijheid” hebt aangeschaft. Veel mensen hebben baat bij het forum en het groeit elke week .

Wil je zelf aan de slag en je sociale angsten aanpakken? Klik dan hier voor een gratis sociale angst videoserie waarin Florian 20 inzichten met je deelt die hem hebben geholpen om zijn sociale angsten te overwinnen.

 

Klaar om jouw sociale angsten te overwinnen?

Ontvang gratis 20 inzichten en voorkom de 5 meest gemaakte fouten...

Je gegevens blijven uiteraard geheim!

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top