skip to Main Content
Florian Hiele

Daten met sociale angsten (voor mannen)

Daten is iets wat veel mensen als spannend ervaren en soms zelfs een beetje eng vinden. Ervaar je echter al gewoonlijk sociale angsten dan kan daten verschrikkelijk veel sociale angsten oproepen.

Je hebt waarschijnlijk wel die momenten gehad dat je een vrouw zag die je graag wilde aanspreken, maar het toch niet deed. Waar lag dat aan? Wat dacht je toen? Dacht je misschien aan het volgende:

  • Hoe spreek ik haar aan?
  • Wat zal ze van me denken?
  • Zie ik er goed uit?
  • Wat moet ik nu zeggen?

Of misschien kon je uiteindelijk (na een paar drankjes) haar wel aanspreken en wist je toen niet het gesprek gaande te houden? Zelf had ik veel sociale angsten en had ik ook ontzettende moeite om vrouwen (waar ik interesse in had) aan te spreken. Wanneer ik eenmaal in het gesprek zat, ging het wel goed, maar daarvoor was het een ramp!

Wat ik over de tijd geleerd heb en vooral ook de mensen leer die ik coach is dat het vooral belangrijk is om jezelf te zijn en alle verwachtingen naar de ander toe los te laten. Leg jezelf niet op dat ze jou leuk moet vinden, maar meer dat jij tevreden bent over de stappen die jij hebt gemaakt.

Daten met sociale angsten is absoluut mogelijk. Wanneer je last hebt van sociale angsten leer deze dan vooral te accepteren dat ze er zijn. Probeer ze niet te verschuilen of weg te duwen, maar vooral te omarmen en te geven wat ze nodig hebben.

Wat hebben jouw sociale angsten nodig denk je? Wel, vooral acceptatie, goedkeuring, bewondering en bevestiging. Niet van degene waarmee je aan het daten bent, maar juist van jezelf!

Des te meer jij jezelf die acceptatie, goedkeuring, bewondering en bevestiging geeft des te meer jij op jezelf kunt gaan vertouwen en met meer zekerheid gaan daten. Je zult dan zien dat de sociale angsten meer en meer gaan verdwijnen.

Ook weet ik dat het niet altijd gemakkelijk kan zijn om die stappen te maken. Ook ik ben in tijden van mijn sociale angsten gecoacht. Zelf begeleid ik nu tientallen mensen met sociale angsten, maar wanneer je echt specifiek je sociale angsten in betrekking tot daten wilt aanpakken dan adviseer ik je deze website. Ik ken ze persoonlijk en weet hoe goed zij mensen met sociale angsten met betrekking tot daten helpen. Daarnaast helpen ze je ook veel beter te worden in het daten zelf!.

Volg hun tips en je kunt binnen korte tijd veel zekerder door het leven gaan!

Tot snel!

Florian Hiele

 

Klaar om jouw sociale angsten te overwinnen?

Ontvang gratis 20 inzichten en voorkom de 5 meest gemaakte fouten...

Je gegevens blijven uiteraard geheim!

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top