skip to Main Content
Florian Hiele

Marijke zet schaamte om in geluk!

Marijke volgde het online programma Sociale Vrijheid en was daarmee in staat om sociale angst, schaamte en negatief denken om te zetten in geluk. Nu voelt ze zich vrij om te doen waar ze zelf zin in heeft. Of terwijl, ze volgt nu haar dromen. Lees hier haar verhaal!

Beste mensen,

Hieronder een kort verhaal hoe Florian mij heeft geholpen om mijn sociale angsten uiteindelijk te overwinnen en hoe ik nu in het leven sta !

Allereerste moet even zeggen dat het de moeilijkste stap was die ik ooit in mijn leven heb moeten maken, maar als ik kijk naar hoe mijn leven nu eruit ziet is het zeker de moeite waard geweest ! toen ik de eerste keer op de website terecht kwam was ik radeloos, ik werd in mijn dagelijkse leven telkens met mijn onzekerheid geconfronteerd, zelfs vrienden had ik amper, en ik kon zelf moeilijk contact leggen met nieuwe mensen, tevens vermeed ik sociale gelegenheden, en als ik toch naar een verjaardag ging voelde ik me niet op mijn gemak, en had ik zelfs last van hartkloppingen, vage buikpijn en gevoel van minderwaardigheid.

Ik ben de uitdaging aangegaan, ik wou gelukkig zijn om wie ik ben, mezelf accepteren en een nieuw gelukkig leven tegemoet gaan, zonder enkele twijfel ben ik begonnen aan het programma sociale vrijheid, ik was al blij dat er iets aan gedaan kon worden en het was zeker een van mijn beste keuzes die ik in mijn leven heb gemaakt, uit alle sessies vond ik de meditaties het meest bij mij werken, het gaf mij de kracht, rust en energie om te ontspannen hoewel ik dat moeilijk vond in een sociale gelegenheid, ik maakte elke dag minstens een halfuur de tijd vrij om aan mezelf te werken, daarnaast heb ik een dagboek genomen waarin ik dingen schreef waar ik nog steeds moeite mee had en hoe ik deze ging veranderen, wat mij tevens enorm heeft geholpen is iemand in vertrouwen nemen en  praten over mijn gevoelens, het leren accepteren van nare gebeurtenissen in mijn leven die mij onzeker hebben gemaakt, mezelf kwetsbaar durven op te stellen en verdriet durven te uiten, dit heeft me doen realiseren dat ik me nergens voor hoef te schamen, en dat alles niet perfect hoeft te zijn zodat ik gelukkig kan worden.

Naast dit programma was ik ook bezig om positief te leren denken, iets wat voor mij alvorens ik met het programma begon onmogelijk was, ik dacht altijd aan de negatieve dingen die ik gedaan had, waar ik spijt van had, wat ik niet kan en hoe het allemaal niet moest, ik leerde het tegenovergestelde te doen, leren om trots op mezelf te zijn, op hoe ik alle tegenslagen heb overleefd, ik haalde mijn beste eigenschappen naar boven, ik dacht meer aan dingen die ik wel goed heb gedaan en wel kan, wat ik allemaal wel heb bereikt in het leven, ik probeerde van mezelf te houden en een positieve zelfbeeld te creëren, daarvoor heb ik veel hobbels moeten nemen maar uiteindelijke wel overwonnen!

Wat ik jullie graag wil meegeven is dat het allemaal mogelijk is om sterk en gelukkig te staan in het leven en je dromen zonder enkele belemmering na te jagen, het verandert alles in je leven in iets moois, ik geniet nu meer van de gezelligheid op feesten en de aanwezigheid van mensen om me heen, natuurlijk ben ik af en toe wel eens onzeker, maar dat blijft gezond ! alle verkeerde en negatieve overtuigingen heb ik losgelaten en geruild voor succes, liefde en positiviteit ! wees geduldig en geef niet op, want als ik het kan, dan kun jij het zeker ook!

Liefs,

Marijke

Wil je ook net als Marijke geluk ervaren? Begin dan nu met online programma Sociale Vrijheid en ontdek hoe jij schaamte, sociale angsten en negatief denken kunt omzetten in geluk!

Klaar om jouw sociale angsten te overwinnen?

Ontvang gratis 20 inzichten en voorkom de 5 meest gemaakte fouten...

Je gegevens blijven uiteraard geheim!

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top