skip to Main Content
Florian Hiele

Leuk…die verhalen van oude klanten ;)

Twee jaar geleden melde Jillian zich bij mij voor begeleiding in sociale angst. Ze zat aardig vast en het werkte bij haar ook door op haar werk. Met volle moed begon ze het onlineprogramma Sociale Vrijheid en maakte haar eerste stappen.

Haar eerste overwinning was de organisatie van een beautyevenement, waarbij veel spanning was tijdens de voorbereiding. Ze is de uitdaging toen aangegaan met een neuro integratie sessie uit het programma ter voorbereiding. Het evenement ging goed en was een succes. Eén spanningsmoment was er waarbij ze het even moeilijk kreeg, maar de rest ging super goed.

Een paar maanden later…

Haar tweede overwinning kwam voort uit een presentatie die ze ging geven voor 30 man. Deze presentatie wilde ze doen om haar beautysalon voor ouderen te openen. Ze vond het super spannend omdat ook familie en vrienden aanwezig zouden zijn. Om deze stap te maken wilde ze enkele persoonlijke sessies volgen en zogezegd, zo gedaan. Ook is dat haar uiteindelijk gelukt en het ging goed!

Lees hieronder het kranten artikel van deze presentatie:

Weer een paar maanden later…

Heeft ze in den haag een goed lopende schoonheidssalon waar ze helemaal zichzelf kan zijn en ervaart sociale vrijheid. Ze behandeld hier ook veel oudere mensen die last hebben van eenzaamheid en doet hiermee waardevol werk.

Nu in totaal 2 jaar verder werd ze gevraagd door “Haagse luikjes” om mee te doen in hun opnames en stond ze voor het eerst voor de camera!

Bekijk de korte opname hieronder:

[youtube_sc url=”https://www.youtube.com/watch?v=HNxMzMDyYJU” rel=”0″ showinfo=”0″]

Het mooie van dit verhaal van Jillian is dat ze haar eigen pad heeft gekozen en gevonden!

Ze had de wens om iets op te zetten. En ook al kwamen daar allerlei angsten bij kijken, ze is er toch voor gegaan. Mede door het onlineprogramma sociale vrijheid en haar geloof is ze nu waar ze wil zijn. Alleen uitdagingen kunnen je vooruithelpen en dat heeft ze goed begrepen!

Ik ben dan ook meer dan trots om dit te mogen zien!

Voor meer informatie over Jillian, haar beautysalon (Nubifera) en de behandelingen: klik hier!

 

Wil je ook net als Jillian sociale vrijheid ervaren? Begin dan met het online programma Sociale Vrijheid en ontdek hoe vrij en krachtig jij je kunt voelen.

Klaar om jouw sociale angsten te overwinnen?

Ontvang gratis 20 inzichten en voorkom de 5 meest gemaakte fouten...

Je gegevens blijven uiteraard geheim!

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top