skip to Main Content
Florian Hiele

Ervaring met het Programma Sociale Vrijheid door Wouter

In december 2011 begon Wouter aan het programma Sociale Vrijheid. Hij had namelijk genoeg van zijn sociale angsten en negatieve denken. Hij creëerde veel doemscenario’s en daar wilde hij mee afrekenen. Met behulp van het online programma Sociale Vrijheid is dit hem gelukt. Lees hier zijn prachtige verhaal!

Loenen aan de Vecht, 30 juni 2012

Rond mijn twinstigste kreeg ik te maken met sociale angsten. Dit was in een periode dat ik studeerde in Delft. De angsten waren zo heftig dat ik genoodzaakt was mijn studie te staken. Na een psycholoog ben ik in Altrecht terecht gekomen. Hier kreeg ik een groepstherapie die na anderhalf jaar geen blijvende verbetering bood. Een beetje hopeloos heb ik toen aangeklopt bij de huisarts die me doorverwees naar Florian Hiele. Deze jongen zou hetzelfde als ik hebben meegemaakt en een succesvolle oplossing voor sociale angsten hebben gevonden. Een beetje sceptisch na mijn slechte ervaringen met de geestelijke gezondsheidszorg klopte ik begin december 2011 bij Florian aan. Na een goed gesprek heb ik besloten om het Programma Sociale Vrijheid te gaan volgen.

In het begin was ik nog wat onwennig met de acupressuursessies maar al snel begon ik het rustgevende effect te merken. Al snel maakte ik een snelle ontwikkeling door waarin ik leerde mijn angsten onder ogen te zien, ze te accepteren en ze vervolgens los te laten. Ik merkte dat ik door de neuro-integratie en de meditaties controle kreeg over mijn gedachten en gevoelens. Ik kreeg de handvaten aangereikt om de staat van mijn bewustzijn positief te beïnvloeden en te sturen. Het ging echter nog verder, ik begon langzaam maar zeker mijn levenshouding te veranderen en veel plezier te maken. Door mijn angsten, onzekerheden en negatieve gevoelens los te laten kwam er ruimte voor geluk, plezier en levensvreugde.

Het programma is heel grondig opgebouwd. Als eerste leerde ik slechte ervaringen uit het verleden te verwerken. Daarna werk je aan je zelfbeeld en leer je dat te verbeteren. Jij bent degene die een bepaalde betekenis aan een ervaring geeft. Ook leerde ik van mezelf te houden en niet mezelf af te wijzen omdat ik bepaalde angsten voelde. De angsten mogen er zijn; jij mag er zijn. Het accepteren van de angsten is de eerste stap naar het loslaten.

Aan het einde van het programma leerde ik de dingen in het leven te creëren die ik wilde creëren. Zo kon ik mijn leven sturen en de dingen en personen aantrekken die bij mij paste.

Het Programma Sociale Vrijheid heeft mijn leven dus drastisch veranderd en verrijkt. Ik ben niet alleen mijn angsten kwijt; ik ben ook een stabieler en vrolijker mens geworden!

Ik raad dit Programma aan iedereen aan die kampt met terugkomende sociale angsten en negatieve gedachten. Het is de enige en beste manier naar een totale oplossing die voor de rest van je leven voor jou gaat werken. Iedereen heeft te maken met angsten en de mensen die ze in de ogen durven te kijken en ze los laten zullen een rijker en fijner leven leiden dan degene die er mee rond blijven lopen. En het is nooit te laat. Sterker nog; mijn leven begon pas na het programma ;)

Wil je ook net als Wouter sociale vrijheid ervaren? Begin dan vandaag met het online programma Sociale Vrijheid en ontdek hoe vrij en zelfverzekerd jij je kunt voelen.

Klaar om jouw sociale angsten te overwinnen?

Ontvang gratis 20 inzichten en voorkom de 5 meest gemaakte fouten...

Je gegevens blijven uiteraard geheim!

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top