skip to Main Content
Florian Hiele

Paniekaanvallen overwonnen en uit het sociale isolement!

Meer dan trots ben ik op twee klanten die hun sociale angsten & paniekaanvallen hebben overwonnen. Beide heb ik voor een bepaalde periode begeleid en enthousiast ben ik dan ook op wat ze bereikt hebben.

Het overwinnen van je sociale angsten is één ding, maar er dan ook nog over durven te spreken, met je foto erbij in één van de grootste kranten van Nederland…dat is wat anders!

Paniekaanvallen, sociale angsten en onzekerheden, niet durven zeggen wat je denkt, het is allemaal te overwinnen.

Lees hieronder hun verhaal!

p.s: De eindredactie van het AD had de headline veranderd en hierin kon één klant zich niet vinden. Deze heb ik dus even blanco gemaakt. ;)

Kom naar een sociale angst groepstraining om ook soortgelijke resultaten te kunnen hebben als bovenstaande klanten!

Klaar om jouw sociale angsten te overwinnen?

Ontvang gratis 20 inzichten en voorkom de 5 meest gemaakte fouten...

Je gegevens blijven uiteraard geheim!

Dit bericht heeft 2 reacties

 1. Hoi Florien,

  Ik vind het heel erg knap wat deze mensen hebben gedaan! Ik heb zelf ook al heel mijn leven (vanaf dat ik 3 jaar was) al last van angst en onzekerheid, waarvan ik de laaste 13 jaar er met periodes echt heel erg veel last van heb gehad. Ben de tel kwijt hoeveel psycholoogen en therapieën ik heb gevolgd.

  Ik ben vorig jaar begonnen om een boek over mijn leven te schrijven, wat mezelf een heel goed gevoel geeft want ik vind dat het maar eens afgelopen moet zijn om psychische klachten in de taboe zweer te houden. Iemand met een gebroken arm word wel geaccepteerd, maar iemand die door wat ook niet lekker in zijn vel zit daar word nog steeds raar over gedaan.

  Ik ben zelf voor het eerst in mijn leven nu echt op de goede weg, maar wat een ellende heb ik achter de rug. Dus ik hoop dat met deze krant artikelen psychische klanten eens wat beter bespreekbaar word gemaakt en dat mensen zich er niet zo voor hoeven te schamen als ze ergens mee zitten.

  Met vriendelijke groet,

  Remco Beekman

  1. Beste Remco,

   Daar ben ik helemaal mee eens. Het is nog een taboe en dat hoeft niet meer in deze tijd waarbij zoveel mensen wel eens een psycholoog of coach nodig hebben in hun leven. Ik ben benieuwd of je boek daar ook een bijdrage aan gaat leveren. Ga zo door!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top