skip to Main Content

Al 10 jaar erkend trainer en ondernemer

Florian Hiele is trainer en ondernemer. Hij is een intuïtieve en oprechte trainer en heeft al bij honderden mensen de juiste snaren weten te raken. Door zijn heldere uitleg en doorgrondende vragen worden de oorzaken van de uitdagingen die cliënten ervaren al snel duidelijk en komen antwoorden eenvoudig tevoorschijn.

Een diepgaand begrip helder krijgen van ogenschijnlijke complexe uitdagingen is waar Florian gepassioneerd van is. Oplossingen zitten in de eenvoud en de filosofie achter Sociale Vrijheid is eenvoudig en toepasbaar.

Florian heeft inmiddels een studie van 15 jaar achter zich in de persoonlijke ontwikkeling en is bijna met elke vorm van therapie bekend. Hij geeft trainingen in Nederland, België en Italië en bouwt bevlogen aan zijn levensmissie.

Lees hier Florian’s persoonlijke verhaal

Zijn visie:

“Tegenslagen zijn een prachtige manier om te groeien. Het laat je weten waar je staat en wat je nog te leren hebt. In mijn ogen is er niets wat wij als mens niet aan kunnen. Door los te laten van het verleden ontstaan er nieuwe mogelijkheden en ben je open om verder te groeien.

Niets overkomt je zomaar, het is altijd een persoonlijke invitatie om verder te groeien en een nieuw pad te gaan bewandelen.

Door in jezelf op zoek te gaan naar antwoorden en oplossingen in plaats van je slachtoffer te voelen vind je de juiste koers. Ieder heeft daarin zijn eigen pad te volgen. Diep van binnen weet je uiteindelijk wat het beste voor je is. Ik kan je slechts tools (gereedschap) meegeven om te komen waar jij wilt komen.

Wat je door mijn coaching leert, is het leven minder serieus te nemen en uitdagingen te zien als de poorten naar een krachtiger zelfbewustzijn. Wanneer je dat doet dan heb je al een belangrijke stap gezet. Vanuit die gedachten kan je gemakkelijker pro-actief denken en meer van de ervaringen genieten die het leven je geeft. Mijn belangrijkste doel is je te coachen naar het moment dat je mij niet meer nodig hebt, maar alle tools tot je beschikking hebt om van je leven een meesterwerk te maken. Dan ben ik succesvol. Jouw succes is mijn succes. De dag dat je tegen me zegt: “Ik heb je niet meer nodig voel ik mij voldaan!”

Florian als trainer

Florian spreekt regelmatig voor groepen tussen de 10-100 mensen en heeft ervaring met radio en tv. De onderwerpen waarin Florian als geen ander mensen kan inspireren zijn:

  • Het ontstaan van elke angst.
  • Uit welke elementen angst bestaat.
  • Het nut van reële en zogenaamde “irreële angsten”.
  • De bouwstenen van een angstvrij leven.
  • Hoe je innerlijke vrijheid kunt ervaren.

Zijn missie

“De wereld wordt in grote mate door angst beheerst. Het doet mij pijn om zo veel mensen te zien lijden terwijl dat niet nodig is. We zijn met zijn allen op een punt gekomen waar we de hebzucht, het egoïsme en de angst gerelateerd hebben waardoor we in de chaos zijn waar we nu in zijn beland.

Ik draag elke dag bij om de wereld en mezelf naar een hoger niveau te tillen door mijn kennis en talenten beschikbaar te stellen aan diegenen die klaar zijn om het beste van hun leven te maken. Elke persoon die ik help is een stap dichterbij een wereld waarin we elkaar ondersteunen en onze levenskwaliteit verbeteren.

Ik hoop nog tienduizenden mensen te trainen en op te leiden zodat zij zich sterker, gelukkiger en vitaler voelen, het beste uit zichzelf halen en door hun bijdrage weer anderen helpen”

Back To Top