Op deze referentie overzichtspagina vindt je o.a. video referenties en de referenties van de groepstraining. Daarnaast kun je ook de succesverhalen lezen uit ons blog-overzicht of de tal van andere e-mail referenties die wij hebben binnengekregen.

Video referenties

Hoe ervaren mensen de werkwijze van Sociale Vrijheid? (Florian Hiele)

Wat zeggen mensen die Florian kennen over hem?

Referenties groepstraining

Training 11 t/m 12 juni 2016
Ik heb de training als heel mooi en waardevol ervaren. Ik voelde me ook echt welkom en dat was heel fijn. Wat ik mooi vond om te zien was de oprechtheid van de trainer en dat hij heel respectvol met iedereen omging. Het sprak mij erg aan omdat ik heel erg voel dat alles wat van buitenaf tegen me gezegd wordt (goedbedoelde adviezen, oplossingen) niet werkt als het bij mij van binnen niet goed zit, in mijn kern. En dat was nu juist waar het in de training om ging, heel mooi! Ik heb er veel aan gehad. Jullie allen heel erg bedankt voor het mooie weekend.
Irma de Wit

Irma de Wit

Training 11 t/m 12 juni 2016
Ik wil graag nog even een referentie schrijven over module 1 en 2 van het programma Sociale Vrijheid. Ik vond de training echt een meerwaarde voor mijn proces! Het heeft mij meer geholpen dan psychologen tot nu toe konden doen! Het draaide naast het verkrijgen van de theorie ook vooral om het oefenen in de praktijk, en dat vond ik erg fijn (niet altijd leuk, maar wel goed). Het waren intensieve dagen, maar het zat goed in elkaar: afwisselend en goed georganiseerd. Daarnaast ook genoeg tijd voor vragen en persoonlijke aandacht. Ik zou het iedereen zeker aanraden, vooral ook omdat het de kern van het probleem aanpakt en omdat je in een veilige omgeving kunt oefenen.
Nadine

Nadine

Training september 2015
De trainingen waren voor mij heel waardevol. Ik mag er zijn! Rationeel gezien wist ik dit wel, maar zo voelde het niet altijd. Nu zie ik in dat het juist heel positief is als ik mijzelf meer laat zien. Dat ieder mens uniek is en dat ook ik (ja, echt) er toe doe en dat mijn meningen en ideeën waardevol kunnen zijn voor mijn omgeving. Dank je wel, Florian… Dat ik deze trainingen bij je mocht volgen, dat ik zo hard mocht huilen als dat ik nodig had. Dat je luisterde naar mijn verhalen en antwoord gaf op mijn vragen. Ik voel de kracht weer, de kracht om te worden wie ik echt ben.
Maartje

Maartje

Training 9&10 januari 2015
De workshop met Florian was gewoonweg fantastisch. Ik heb erg belangrijke inzichten gekregen en geoefend met sterk in mijn schoenen staan en om te gaan met dominante mensen. Hierdoor is mijn vertrouwen weer sterk gegroeid dat alles wat op mijn pad komt en de dingen die ik wil bereiken, kan omarmen en kan bereiken. En dat geeft een fijn en krachtig gevoel!
Jena

Jena

Training april 2015
Dat weekend, de training, het heeft mijn leven veranderd. Het heeft me geleerd op een andere manier naar dingen te kijken, op een andere manier naar mezelf te kijken waarvan ik geen idee had dat dat mogelijk was. Het heeft me eindelijk rust gegeven en het gevoel van angst en belemmering weg gehaald. Het is mijn leven en ik had het tot toen nooit in mijn eigen handen gehad. Dat besefte ik. Ik ben door de training bewust geworden van mijn gevoelens, heb de handvaten gekregen om het aan te pakken en was nu zelfs onbewust geworden van het feit dat ik geen sociale angst meer ervaar. Precies zoals de fases die je omschreef.
Patricia Stegehuis

Patricia Stegehuis

Training 20 t/m 22 juni 2014
Het sociale vrijheid trainingsprogramma mij ontzettend geholpen om mezelf meer uiting te geven. Ik weet nu beter wat ik wil en wat goed voor mij is. Verder leer je je emoties benutten en ze te gebruiken, in plaats van ze als lastig te ervaren. Dit heeft mij veel ruimte, vrijheid en blijdschap gegeven. Ik heb het ervaren als intensieve dagen waar je leert om emotionele blokkades te doorbreken en voor jezelf te gaan kiezen!
Melvin

Melvin

Training – 20 t/m 22 juni 2014
Ik heb je modules als zeer positief ervaren. Voor mij was het de investering in alle vorm meer dan waard. Het heeft me zoveel nieuwe inzichten, hoop en vertrouwen gegeven dat ik mijzelf kan gaan vormen zoals ik wil. Florian, je bent super scherp en alert en toont naast respect en warmte de juiste prikkels om de ander zichzelf te laten helpen. Dank je wel!!!
Marjolein S.

Marjolein S.

Lees de succesverhalen in ons Blog-overzicht

E-mail referenties

    (Klik op de referentie om hem te vergroten)