Team Sociale Vrijheid
Over Sociale vrijheid

Onze missie: Sociale Vrijheid voor iedereen!

Volledige vrijheid ervaren in elke situatie, dat is waar wij je graag in stimuleren. Door middel van onze gratis videocursus, artikelen, video’s en trainingen begeleiden wij jou naar een leven waarin jij je vrij voelt in elke situatie.

  • Al 7 jaar gespecialiseerd in Sociale Vrijheid
  • Gepassioneerde trainers werkende vanuit werkelijke ervaring
  • Doorgronde methodieken met blijvend resultaat

Het team van Sociale vrijheid

Florian Hiele

Florian Hiele

Founder, coach & trainer

Meer informatie

Kristan Onderwaater

Kristan Onderwaater

Coach in opleiding & Webmaster

Meer informatie

Wat mensen over ons zeggen

Florian heeft als trainer mijn verwachtingen ruimschoots overtroffen. Ik kan oprecht niets bedenken wat ik niet goed vind aan zijn manier van coachen en van de training zelf. Florian is 100 procent aanwezig, in het moment. Vanuit daar is hij heel goed in staat te reageren op mensen. Niets ontgaat hem. Hij is tactvol, voelt aan wanneer iemand vastzit en weet dan de juiste snaar te raken met zijn woorden en zachte uitstraling.”
- Ingrid

“De training van Sociale Vrijheid was echt een levens veranderende ervaring wat betreft omgaan met je emoties en het leren hoe deze emoties ontstaan. Het is een leerzame training waarbij kennis en praktijk mooi bij elkaar komen om drempels in Sociale situaties te tackelen. De vele voorbeelden, opdrachten en interactie met de trainer Florian maken de training extreem waardevol. Er is continue de mogelijkheid om vragen te stellen en open te zijn over je emoties. De trainer Florian laat hierin zien een meester te zijn op dit gebied en met zijn kennis en kunde kan hij de wortel van ieder Sociale uitdaging naar boven brengen en oplossen. Voor iedereen met Sociale uitdagingen een must om aan deel te nemen!”
- Samuel

“Florian is voor mij een hele steun geweest! Hij heeft mijn leven werkelijk veranderd, waar ik hem eeuwig dankbaar voor ben. Ik heb voor zijn training 10 jaar aan therapie van veel therapeuten erop zitten, maar nog nooit zo’n resultaat gehad als bij de training van Florian!”
- Angelique

“Ik ben ontzettend dankbaar dat ik in coaching ben gegaan bij Florian. Ik heb het XXXcafé opgericht in Arnhem en heb al twee keer het welkomstpraatje gehouden. Nooit gedacht dat ik dat zou durven!”
- Henk

“Het is alweer bijna een jaar geleden, maar wilde even laten weten dat ik nog steeds van m’n spinnenfobie af ben! Daar wilde ik je nog even voor bedanken. Heel veel succes met je fantastische werk!”
- Merel van Zon